FB

Frågor och Svar 1

Vad kostar det?
Se prislistan.

Hur hittar vi till er?
Växjö - Google Maps
Växjö - Karta

Hur många bollar går det åt?
I genomsnitt förbrukar varje person 600 till 800 bollar under en spelning på tre timmar. De allra skjutgladaste förbrukar runt 2000 bollar.

Hur länge spelar man? Kan man spela kortare tid?
Då du och din grupp bokar en egen tid varar spelningen i max tre timmar. Arrangemanget inleds med cirka 20 minuter där gruppen får utrustning och instruktioner, därefter spelas det. Man kan korta ner tiden till ungefär två timmar genom att hålla ett lite högre tempo, det är upp till dig och din grupp. Kostnaden är dock densamma. Meddela oss i förväg om speciella tidsönskemål.

Kan vi hyra bara utrustningen av er och spela på egen mark?
Se information om hemhyra.

Kan ni komma ut till oss med spelledare och arrangera paintball?
Ja, dock så tillkommer milersättning om 40 kr per mil och en tilläggskostnad om 200 kr.

Vilket är minsta antalet personer man måste vara?
Åtta personer behöver ni vara som minimum för att boka ett gruppspel. Är ni mindre än åtta personer går det bra att spela ändå men ni får fortfarande betala för åtta personer. Vi rekommenderar tio personer som minimum.

Spelar vi själva?
För det mesta får varje grupp spela själva. Är ni en liten grupp under 20 personer kan ni blandas med andra grupper. Andra grupper kan även spela parallellt med er.

När har ni öppet?
Säsongen börjar ta fart från mars och sedan håller den på till slutet av november. Vi har öppet i första hand på helger under förutsättning att det är ljust ute. Vill ni spela mitt i veckan kontrollera med oss innan.

Kan man spela paintball på vintern?
Ja, det går bra men det får inte vara minusgrader. Under fem plusgrader börjar bollarna bli väldigt sköra och problem kan uppstå. Då det är kallt är det främst bollarna och dess fyllning som påverkas.

Kan man ha glasögon under masken?
Ja om det är glasögon av en liten modell brukar det gå bra. Det är dock risk för imma på glasögonen. Vi rekomenderar starkt att man använder linser.